1 Ekim 2012 Pazartesi

KDZ EREĞLİ'DE BAL DOLUM TESİSİNE ZİYARETİMİZ...

                                        29 Eylül 2012 tarihinde arıcı arkadaşım Hasan Bilginle birlikte  Zonguldak Arıcılar Birliğinin Kdz.Ereğli Ömerli Köyünün Bozaklar mahallesinde Atıl durumda bulunan Okulu onarımla yeniden düzenleyerek birlik adına dolum tesisine dönüştürmekle çalışma yaptıkları yeri ziyarette bulunduk. Tabiki gaye hem başkanımı uzun süredir görmemiştim bir görüşmek ve bu aradada yapılanı da merak etmemek elde deyil tabiki. Gerçektende çok uğraşmışlar ve çok yorulmuşlar ama bu işler hemen öyle boyacı küpüne bandır çıkar misali deyil. Bina bir hal yoluna girdi ama etrafında taş kırımı, kot farkını ayarlama ve etrafta beton,kalebodur işleme,çevre düzenleme ve sınırların emniyete alınması işlemleri daha duruyor. Çokça emek ve maddi külfet arkada işin doğrusu. Ama çok sağlam bir inşaat ve birlik adına yapılması planlanan güzel bir tesis yapılacak mutlaka.
                                         Binanın ön kısmında bulunan masaya oturduk ve yapılanlar ile yapılacaklar sohbet arasında konuşuldu. Gerçektende düşünce ve yapılacak olan çok güzel bir iş. ama gerçektende tamamlanması oldukça güç bir iş.Umarım başarabilirler. Başkanıma şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de sizden beklentimiz çok dedim ama başkanım çok yoruldum görevimin bitiminde gelecek arkadaşların  hizmetlerini bekleyeceğiz dedi. Bende düşündüm gerçektende Birliğimizin kuruluşunu birlikte yaptığımız zaman tarih 2004 tü. Biz bıktık yorulduk hatta hizmetten kaçtık ama vefakar başkanım sekiz seneyi aşkındır hali daha Birliğe birşeyler kazandırmak için canla başla çalışmakta.
                                         Binanın iç kısmı henüz bitirilmek aşamasında,  Şimdilik kek imalat kısmı tamamlandı sayılır, ihtiyacı olan  üye arkadaşların kek ihtiyaçları karşılanmakta. Onun içinde üye arkadaşlar şekerini,balını ve karıştıracağı ilaçlarını getiriyorlar ve şeker öğütülüp keki karıldıktan sonra da kek ya torbalara konuyor yada topluca kovalara konulup alınıyor.

                                         Bu arada binaya ait araziyi gezerken bikaç kök karpuz dikildiğini gördüm ve başkanım bu karpuzlar güzele benziyorlar kesip yiyelim ne dersin dediğimde, yemeğe beklersen tabiki diye cevap verdi. Bizde Hasan beyle birlikte dönmemiz gerektiğinden yola çıktık ki o arada yahu biz yemeğe kalsaydık karpuz yiyecektik diye aklımıza geldi ama çoktan yarı yolu bulmuştuk ve sonuçta karpuz yeme hakkını kaçırmış olduk.

                                         Bugünkü ziyaretimizde değerli başkanım Selahattin Güney benimle ve arkadaşım Hasan Bilgin'le her zaman olduğu gibi zamanını ayırıp içtenlikle ilgilendi Kendisine teşekkür ediyorum .Tabiki bu arada yönetimde bulunan diğer arkadaşlara ve emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum...

3 yorum:

Adsız dedi ki...


Hayırlı sevgi dolu sağlıklı günleriniz olsun...
Salih bey
Önce bloğunuzda paylaşımda bulunduğunuz için size teşekkür ediyorum,bir ay boş bıraktınız bloğunuzu ama konunuz çok anlamlı birlik ve beraberliği çağrıştırıyor,ben olsam başkanımı yalnız bırakmam elele çalışır orayı hepimizin kullanacağı hayalde resmini çizdiğimiz çok güzel modern bir görüntüyle gerçekleştirirdik,birlikten neler olmazki cenneti yaşatırdınız,çok güzel bir alan ve güzel bir dostluklar sezinledim biliyorumki siz 2013 te orayı hayallerinizdeki gibi elele verip gerçekleştireceksiniz hadi size kolay gelsin,hiç anlamam bitince resmini çekip bloğa koyun lütfen ama bir sene sonra olurmu efendim,selamlar ve sevgiler hoşcakalın,sağlıkla ve huzurla dilerim....

Not; Nasıl o karpuzlardan yemeden gittiniz aklınıza hayranım.

Kozlu Ziraat Pazarlama dedi ki...

Merhaba Adsız
Söylemek isterim ki Başkan adına siteminizde haklısınız. Ancak öncelikle yönetimde olanlar Başkanıma yardımcı olacaklar ve tabiidir ki üyelerde ellerinden geldiğince yöneticilerin işlerini kolaylaştırmada çaba sarfedeceklerdir.

Not:karpuzu yiyemeden gittiğimize göre de hayran olunacak aklımız yok demek oluyor öyle deyilmi? (şaka)

Ballı Baba dedi ki...

İnşallah daha iyi hizmetler vereceğiz...
Salih abi karpuzlar olmadı senin hakkın saklı...